koopje.store logo

koopje.store

14 unabhängige Bewertungen 2.0 / 10


Bewertung platzieren und validieren mit:

Facebook
Überprüfen Sie per E-Mail

0%
0%
0%
0%
100%



Tony Vanboxtel
Tony Vanboxtel 2/10
Schrieb 1 Bewertung (en)

2021-02-17

Oplichters

Ben er ook ingetrapt via Facebook.. ongelooflijk maar waar,op Facebook staat nu hetzelfde filmpje advertentie onder de naam force fitness... Heb Facebook ingelicht, doe ze niks mee... Misdaad loont toch in Nederland, schijnbaar...


Elista
Elista 2/10
Schrieb 1 Bewertung (en)

2021-02-17

Helaas ook opgelicht

Ook 2 fitnessbankjes gekocht en opgelicht. Aangifte wordt gedaan.


2/10
Schrieb 1 Bewertung (en)

2021-02-15

Koopjes.store oplichters...

Ben dus ook mijn geld kwijt... Website bestaat niet meer... emailadres wordt niet meer op gereageerd


Jo De leng
Jo De leng 2/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2021-02-15

Oplichters

Ongelooflijk dat er zo.n mensen zijn die ander oplichten .wij hadden ook iets besteld fitness bankje wat denkje ze zijn vertrokken met het geld .mensen ga niet in zee met deze hufters en wat de wet betreft die doen niets
Die hufters mogen blijzijn dat ik nu nog niet waar ze zijn geloof me neem mijn eigen recht dus hoop voor ze dat ze niet mij tegen komen klootzakken dat zijn


Val Thursby
Val Thursby 2/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2021-02-11

Mooi deal.. MOOI NIET!!

Dacht een mooi deal gevonden te hebben. Een fitnessbankje. Wel betaald, ruim 4 weken geen product. Meerder mailtjes gestuurd, maar hoor niets van ze terug. Koop hier niks, ze geven geen antwoord. ze verzenden niks. Track en trace code niet bekend bij post.nl Het enige wat je kan doen is een aangifte bij de politie. . Overduidelijk dat Koopjes. store pure oplichterij is.


Plugin Baby
Plugin Baby 2/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2021-01-27

Oplichters!

Vanwege de mooie aanbieding werd ik getagd door een vriend. Ik ging op onderzoek en zag al snel dat er nergens gegevens vermeld stonden van adres of kvk nummer. Ik stelde de vraag op hun eigen Facebook pagina, en terwijl iemand anders op mijn reactie reageerde wilde ik met deze reviews beantwoorden. Maar nog voor ik de kans kreeg werden alle "negatieve" reacties verwijderd en ik geblokkeerd zodat ik geen boos smiley kon weergeven en geen antwoorden meer kon schrijven. Op Aliexpress is dit het getoonde item een multi functioneel fitness bankje zelfs duurder en met name in de verzkosten. Overduidelijk dat Koopjes.store pure oplichterij is.


Jo Jo
Jo Jo 2/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2021-01-26

Waardeloos bedrijf, OPLICHTERS.

Een ster is nog te veel voor deze oplichters.
Koop hier niks, ze geven geen antwoord. ze verzenden niks. Het enige wat je kan doen is een aangifte bij de politie. Hopen dat zij wel iets mee doen.


Joep Hertsig
Joep Hertsig 2/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2021-01-25

Koopjes store

Helaas een waardeloze partij. Geen antwoorden en je geld kwijt.


Lida Van de velden-udink
Lida Van de velden-udink 2/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2021-01-22

Zeer slecht

Gebruik gemaakt van een leuke aanbieding via Facebook.
Dacht een leuke smart watch besteld te hebben, 2 voor de prijs van 1.
Vandaag binnen gekregen , via ALI EXPRESS grrrrrrrrrrr. totaal een andere dan ik besteld had, verkeerde kleur, maar 1 geleverd, geen oplaad iets erbij, en aan gaat hij ook niet. Er zit een code bij de je moet scannen, die doet het wel maar aanpassen aan je eigen profiel kan niet omdat hij niet eens aangaat.
Op mails word niet gereageerd, al met al ik voel me bedonderd.


Lemmy Schipper
Lemmy Schipper 2/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2021-01-21

Dumbells

Sport spullen besteld nooit iets gehad gelijk geblokkeerd door de eigenaar


Rob Pinkse
Rob Pinkse 2/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2021-01-16

slechte service, geen reactie.

Ik heb via facebook een bestelling gedaan met de deal 1+1 gratis. Dit ging over een smartwatch. De bestelling was heel snel voor elkaar. Toen ik de bestelling ontving bleek ik maar 1 horloge te ontvangen. Dit horloge kon ik ook niet opladen omdat er geen snoertje bij zat. Ik heb diverse mailtjes gestuurd naar het genoemde emailadres maar er wordt niet op gereageerd. IK heb inmiddels het horloge terug gestuurd naar het adres wat op de envelop stond.. Helaas heb ik de betaalde euro's ook niet terug ontvangen. Dit bedrijf is dus zeker niet aan te raden. Ik verwacht niets meer maar het zou dit bedrijf sieren te reageren en de betaald euro's terug te storten.


Mw Media
Mw Media 2/10
Schrieb 26 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2020-08-19

dropshipping praktijken

Pas op met dit bedrijf, levertijd is onwijs lang, kies beter een nederlandse shop met eigen voorraad.


Jeroen Boer
Jeroen Boer 2/10
Schrieb 5 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2020-08-17

Ik had een artikel bestelt met een…

Ik had een artikel bestelt met een levertermijn van 2 à 5 weken. Na veel mailverkeer waar er telkens geen duidelijkheid kon gegeven worden waar het artikel zich bevond, dan toch uiteindelijk na 9 weken het artikel ontvangen. Ik heb wel een korting gekregen voor de vertraging !
Ondanks de snelle respons op mijn emails twijfel ik toch sterk of ik hier nog iets zou bestellen.


koopje.store

koopje.store logo screenshot


Website-Informationen


Über die Feedback-Plattform

Wir sammeln Bewertungen von Verbrauchern auf der ganzen Welt und sind die einzige Bewertungsplattform, auf der Rezensenten für das Schreiben hochwertiger Bewertungen belohnt werden.

Indem wir der Community etwas zurückgeben, die es ermöglicht, wertvolle Erkenntnisse für Unternehmen zu gewinnen, haben wir eine großartige Community von Gutachtern geschaffen.

Unsere erweiterte Überprüfungssoftware erhöht das Google-Ranking für Webshop-Besitzer und ist zum größten Teil kostenlos.

Logo Footer FBP

"Unabhängige Überprüfungsplattform für Webshops, um wertvolle Kundenerkenntnisse zu gewinnen. Wir sind das einzige Unternehmen, das unsere Rezensenten für ihre Zeit entschädigt, um qualitativ hochwertigere Bewertungen zu erhalten."

Für Rezensenten



Für Webshop-Besitzer



Integrationen

Plug & Play-Plugins für die meisten E-Commerce-Plattformen